Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Προστασία από παγιδευσεις τηλεφώνων -κοριών- καμερών- υπολογιστών

Προστασία από παγιδευσεις τηλεφώνων -κοριών- καμερών- υπολογιστών

Η μεγάλη ανάπτυξη της τεχνολογίας μέσα σε λίγα μόλις χρόνια έχει προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά συγχρόνως έχει δημιουργήσει και τη δυνατότητα λήψης-ελέγχου προσωπικών δεδομένων δίχως πολλές φορές την συμβολή του ατόμου. Η υποκλοπή των προσωπικών πληροφοριών μπορεί να επιτευχθεί είτε μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων, που εφαρμόζονται σε κινητά ή σταθερά τηλέφωνα και υπολογιστές, είτε μέσω κοριών και μικροσκοπικών καμερών.

Γι' αυτό το λόγο το Γραφείο μας έχει στη διάθεσή του εξειδικευμένη και υπερσύγχρονη τεχνολογία (προγράμματα, μηχανήματα) τα οποία μπορούν να σας βεβαιώσουν- προφυλάξουν από πιθανή παγίδευση.

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις
icon

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις-Κληρονομικά

Σε συνεργασία με γνωστά δικηγορικά γραφεία, έχει την ευχέρεια να σας προσφέρει συμβουλές- λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν, αλλά και υπηρεσίες για την καλύτερη διευθέτηση του προβλήματος σας

Προστασία προσώπων
icon

Προστασία προσώπων

Στη συνοδεία προσώπων συμπεριλαμβάνεται πάντα και η προστασία του ατόμου που έχουμε αναλάβει καθώς και η επιβεβαίωση της πιθανής παρακολούθησης του, όπου αυτή φυσικά υφίσταται.

Εξειδικευμένες έρευνες
icon

Εξειδικευμένες έρευνες

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις.

Παρακολουθήσεις
icon

Παρακολουθήσεις

Με μεγάλη εμπειρία από το 1970 το γραφείο μας αναλαμβάνει κάθε είδος παρακολούθησης.