Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Παρακολούθηση Συζύγου

Η διαρκής αναζήτησή του ανθρώπου με τον οποίο επιθυμεί κανείς να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πολλές φορές τον παρασύρει ώστε να παραβλέπει συγκεκριμένες καταστάσεις και να εθελοτυφλεί. Ωστόσο το να προχωρήσει κάποιος στο επόμενο βήμα, τον γάμο, είναι σίγουρα μια απόφαση που πρέπει να είναι ώριμη και κατόπιν πολλης σκεψης, καθώς η δημιουργία οικογένειας είναι μια σοβαρή υπόθεση με αρκετές απαιτήσεις και υποχρεώσεις.

Συνεπώς θα ήταν καλό πρώτου προχωρήσει κανείς να είναι σίγουρος απ' όλες τις απόψεις για τον άνθρωπο που έχει επιλέξει. Αλλά και κατα την διάρκεια ενός γάμου παρατηρούνται συχνά συμπεριφορές που μπορεί να οδηγούν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα, που όμως αδυνατεί ο ένας σύντροφος να πιστέψει για τον άλλον ακόμα και αν έχει αποδείξεις.

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια υποψία για τον ή την σύντροφο σας τότε η παρακολούθηση από τους έμπειρους ντετέκτιβς μας έιναι η λύση που θα παρέχει τις κατάλληλες αποδείξεις για να βεβαιώσετε ή να διαψεύσετε τις υποψίες αυτές.

Γι ' αυτούς τους λόγους το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών "ΟΥΖΟΥΝΗΣ", έχοντας τεράστια εμπειρία σε τέτοιου είδους υποθέσεις, σας προσφέρει την δυνατότητα να γνωρίσετε κάποια παραπάνω πράγματα για τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να βρίσκεται δίπλα σας, παρέχοντας ασφαλώς και τις κατάλληλες αποδείξεις.

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις- κληρονομικά

Σε συνεργασία με γνωστά δικηγορικά γραφεία, έχει την ευχέρεια να σας προσφέρει συμβουλές- λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν, αλλά και υπηρεσίες για την καλύτερη διευθέτηση του προβλήματος σας

Προστασία προσώπων

Στη συνοδεία προσώπων συμπεριλαμβάνεται πάντα και η προστασία του ατόμου που έχουμε αναλάβει καθώς και η επιβεβαίωση της πιθανής παρακολούθησης του, όπου αυτή φυσικά υφίσταται.

Εξειδικευμένες έρευνες

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις.

Παρακολουθήσεις

Με μεγάλη εμπειρία από το 1970 το γραφείο μας αναλαμβάνει κάθε είδος παρακολούθησης.