Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Έρευνα ανηλίκων

Αναμφισβήτητα αυτό που κυρίως απασχολεί τους σημερινούς γονείς είναι οι συναναστροφές των παιδιών τους, τα οποία σε μια πολύ ιδιαίτερη και κρίσιμη ηλικία, όπως αυτή της εφηβείας τους, μπορεί να επηρεαστούν πολύ εύκολα. Έτσι, ακόμη και δίχως την θέληση τους, μπορεί να παρασυρθούν και να εμπλακούν σε επικίνδυνες καταστάσεις, όπως αυτή των ναρκωτικών.

Ωστόσο πλέον ο κίνδυνος δεν περιορίζεται μόνο στις παρέες τους, αλλά μπορεί να ελλοχεύει ακόμα και κατά την χρήση του Διαδικτύου (Internet).

Αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς και την ανησυχία των γονέων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών "ΟΥΖΟΥΝΗΣ" προσφέρει την δυνατότητα στους γονείς να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις υποψίες τους σχετικά με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα προσφέροντας ψυχολογική στήριξη δίνει πιθανές λύσεις στο πρόβλημα τους.

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις- κληρονομικά

Σε συνεργασία με γνωστά δικηγορικά γραφεία, έχει την ευχέρεια να σας προσφέρει συμβουλές- λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν, αλλά και υπηρεσίες για την καλύτερη διευθέτηση του προβλήματος σας

Προστασία προσώπων

Στη συνοδεία προσώπων συμπεριλαμβάνεται πάντα και η προστασία του ατόμου που έχουμε αναλάβει καθώς και η επιβεβαίωση της πιθανής παρακολούθησης του, όπου αυτή φυσικά υφίσταται.

Εξειδικευμένες έρευνες

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις.

Παρακολουθήσεις

Με μεγάλη εμπειρία από το 1970 το γραφείο μας αναλαμβάνει κάθε είδος παρακολούθησης.