Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη

Tο γραφείο εξειδικευμένων ερευνών  και ντετέκτιβ "ΟΥΖΟΥΝΗΣ" λειτουργεί από το 1970 με γραφεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Η εμπειρία μας, τα σίγουρα αποτελέσματα αλλά και η επιτυχία μας στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο μας δίνουν την δυνατότητα να εγγυηθούμε και για την δική σας υπόθεση.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

 

  • Έρευνες για προσωπικά θέματα
  • Έρευνες για εξωσυζυγικές σχέσεις
  • Παρακολουθήσεις κάθε είδους
  • Παρακολούθηση Κινητού τηλεφώνου
  • Συναναστροφές Ανηλίκων
  • Έρευνες για οικογενειακές υποθέσεις & κληρονομικά
  • Εταιρικές & Εμποροβιομηχανικές έρευνες

Εάν λοιπόν η υπόθεση σας χρειάζεται κάποια παρακολούθηση για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάποια εξωσυζυγική και όχι μόνο τότε το γραφείο μας είνα σε θέση να σας βοηθήσει και να δώσει λύση στο πρόβλημα σας. Με απόλυτη εχεμύθεια και προσήλωση στο αποτέλεσμα το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών "ΟΥΖΟΥΝΗΣ" είναι κοντά σας με λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.


ντετέκτιβς Ουζούνης

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις- κληρονομικά

Σε συνεργασία με γνωστά δικηγορικά γραφεία, έχει την ευχέρεια να σας προσφέρει συμβουλές- λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν, αλλά και υπηρεσίες για την καλύτερη διευθέτηση του προβλήματος σας

Προστασία προσώπων

Στη συνοδεία προσώπων συμπεριλαμβάνεται πάντα και η προστασία του ατόμου που έχουμε αναλάβει καθώς και η επιβεβαίωση της πιθανής παρακολούθησης του, όπου αυτή φυσικά υφίσταται.

Εξειδικευμένες έρευνες

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις.

Παρακολουθήσεις

Με μεγάλη εμπειρία από το 1970 το γραφείο μας αναλαμβάνει κάθε είδος παρακολούθησης.