Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών - Ουζούνης

Το 1970 ο Μανώλης και ο Κυριάκος Ουζούνης ιδρύουν το γραφείο ιδιωτικών ερευνών  και ντετέκτιβ "ΟΥΖΟΥΝΗΣ", με γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Οι δύο ιδρυτές, με απόλυτη εχεμύθεια και φερεγγυότητα,  διεκπεραιώνουν άμεσα τις υποθέσεις  που αναλαμβάνουν και γρήγορα καταφέρνουν να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους. Έτσι καταφέρνουν να αναδείξουν το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών "ΟΥΖΟΥΝΗΣ" ίσως ως το κορυφαίο γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην βόρεια ελλάδα και σε όλο τον Ελληνικό χώρο.

Η δραστηριότητα όμως των ιδρυτών δεν σταματάει εδώ. Παράλληλα με το γραφείο "ΟΥΖΟΥΝΗΣ" συγκροτούν την “ΟΥΖΟΥΝΗΣ security”, ενώ ο Μανώλης Ουζούνης καταλαμβάνει τον τίτλο του προέδρου στο Σύλλογο Ιδιωτικών Αστυνομικών Ελλάδος (ντετέκτιβ).

Από το έτος 2000 και έπειτα στην διεύθυνση του γραφείου βρίσκεται η σύζυγος του κ. Μανώλη Ουζούνη κ. Μαρία Ουζούνη, η οποία μαζί με τους συνεργάτες της έχει επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό το ήδη σημαντικό έργο των ιδρυτών.

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις
icon

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις-Κληρονομικά

Σε συνεργασία με γνωστά δικηγορικά γραφεία, έχει την ευχέρεια να σας προσφέρει συμβουλές- λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν, αλλά και υπηρεσίες για την καλύτερη διευθέτηση του προβλήματος σας

Προστασία προσώπων
icon

Προστασία προσώπων

Στη συνοδεία προσώπων συμπεριλαμβάνεται πάντα και η προστασία του ατόμου που έχουμε αναλάβει καθώς και η επιβεβαίωση της πιθανής παρακολούθησης του, όπου αυτή φυσικά υφίσταται.

Εξειδικευμένες έρευνες
icon

Εξειδικευμένες έρευνες

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις.

Παρακολουθήσεις
icon

Παρακολουθήσεις

Με μεγάλη εμπειρία από το 1970 το γραφείο μας αναλαμβάνει κάθε είδος παρακολούθησης.