Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Εξειδικευμένες έρευνες

Ιδιαίτερα σε μια περίοδο κρίσης της οικονομίας, όπως αυτή που ζούμε, η εξαφάνιση προσώπων μπορεί να οφειλεται σε διάφορες αιτίες, όπως για παράδειγμα πληρωμές χρέους (οφειλές), αποφυγή ευθύνης, άγχος. Ωστόσο η εξαφάνιση ενός ατόμου δεν αποτελεί πάντα και αδιέξοδο.

Έχοντας έμπιστους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών "ΟΥΖΟΥΝΗΣ" αναλαμβάνει με υπευθυνότητα έρευνες που σχετίζονται με εξαφανίσεις προσώπων και την ανεύρεση τους, καθώς και την συλλογή στοιχείων που προορίζονται για δικαστική χρήση.

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις- κληρονομικά

Σε συνεργασία με γνωστά δικηγορικά γραφεία, έχει την ευχέρεια να σας προσφέρει συμβουλές- λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν, αλλά και υπηρεσίες για την καλύτερη διευθέτηση του προβλήματος σας

Προστασία προσώπων

Στη συνοδεία προσώπων συμπεριλαμβάνεται πάντα και η προστασία του ατόμου που έχουμε αναλάβει καθώς και η επιβεβαίωση της πιθανής παρακολούθησης του, όπου αυτή φυσικά υφίσταται.

Εξειδικευμένες έρευνες

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις.

Παρακολουθήσεις

Με μεγάλη εμπειρία από το 1970 το γραφείο μας αναλαμβάνει κάθε είδος παρακολούθησης.