Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Εντοπισμός κινητού τηλεφώνου

Εντοπισμός κινητού τηλεφώνου

Σίγουρα στην καθημερινότητα μας το κινητό τηλέφωνο αποτελεί μια από τις πιο απαραίτητες συσκευές μέσω της οποίας μπορούμε να επικοινωνήσουμε ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο με τα άτομα που επιθυμούμε.

Πέρα όμως από αυτό, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε τα κινητά και για άλλους σκοπούς, όπως για παράδειγμα να εντοπίσουμε τη θέση-στίγμα του χρήστη του κινητού τηλεφώνου σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεται.

Εμείς στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών "ΟΥΖΟΥΝΗΣ" έχουμε την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα μέσα ώστε να δώσουμε σε εσάς την δυνατότητα να ξέρετε ανα πάσα στιγμή που βρίσκεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μέσω του κινητού τηλεφώνου. Δεν είναι απαραίτητο ο εντοπισμός ενός κινητού τηλεφώνου να κοστίζει πολλά, έτσι οι τιμές μας προσαρμόζονται πάντα ανάλογα με την περίσταση και την δυσκολία της υπόθεσης.

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις
icon

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις-Κληρονομικά

Σε συνεργασία με γνωστά δικηγορικά γραφεία, έχει την ευχέρεια να σας προσφέρει συμβουλές- λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν, αλλά και υπηρεσίες για την καλύτερη διευθέτηση του προβλήματος σας

Προστασία προσώπων
icon

Προστασία προσώπων

Στη συνοδεία προσώπων συμπεριλαμβάνεται πάντα και η προστασία του ατόμου που έχουμε αναλάβει καθώς και η επιβεβαίωση της πιθανής παρακολούθησης του, όπου αυτή φυσικά υφίσταται.

Εξειδικευμένες έρευνες
icon

Εξειδικευμένες έρευνες

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις.

Παρακολουθήσεις
icon

Παρακολουθήσεις

Με μεγάλη εμπειρία από το 1970 το γραφείο μας αναλαμβάνει κάθε είδος παρακολούθησης.