απιστία


Ντετέκτιβ… Ένα επάγγελμα ένας μύθος και πολλή παραφιλολογία γύρω από αυτό. Οι περισσότεροι από μας το έχουν συνδέσει με αστυνομικές περιπέτειες και ταινίες δράσης και αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι πρόκειται για ένα επάγγελμα που υπάρχει στην σημερινή κοινωνία με σάρκα και οστά, ίσως μάλιστα μπορεί να μας φανεί από χρήσιμο ως και απαραίτητο. Ας γνωρίσουμε λοιπόν λιγάκι παραπάνω το επάγγελμα ενός ντετέκτιβ περά από τα σκηνικά και τα εντυπωσιακά εφέ. Σε τι μπορεί να μας βοηθήσει λοιπόν ένας πραγματικός ντετέκτιβ;

Ντετέκτιβ για προσωπικές-ιδιωτικές υποθέσεις

Όλοι ευχόμαστε η ζωή να μπορούσε να κύλα ήρεμα και ειρηνικά όμως κάτι τέτοιο τις περισσότερες φορές δεν είναι εφικτό ειδικά την σημερινή εποχή που τα πράγματα τείνουν να μας ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Παντού γύρω μας ζευγάρια χωρίζουν, γονείς με παιδία στην εφηβεία κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για τις παρέες των παιδιών τους, σύζυγοι με δεκαετίες έγγαμης ζωής βιώνουν την ανασφάλεια από ανησυχία σημάδια που τους δείχνουν οι σύντροφοι τους. Όλες αυτές οι καταστάσεις που πραγματικά είναι μόνο ενδεικτικές έχουν ένα κοινό παρονομαστή: κάποιος αναζήτα απαντήσεις που δεν μπορούν να το δοθούν μέσω άμεσης επικοινωνίας. Οι απαντήσεις αυτές είναι τοσο αναγκαίες που η ύπαρξη και μόνο ενός ντετέκτιβ που μπορεί να οδηγήσει βήμα βήμα στην αλήθεια και στην πολυπόθητη απάντηση είναι ευχής έργο.

Ντετέκτιβ και για επιχειρηματικές υποθέσεις


Πέρα από τις προσωπικές υποθέσεις στις οποίες είδαμε ότι ο ντετέκτιβ φαίνεται χρήσιμος, υπάρχουν και επιχειρήσεις που μπορούν να απευθυνθούν στις υπηρεσίες ενός ντετέκτιβ και να βοηθηθούν αρκετά. Ο εργασιακός στίβος είναι αμείλικτος και πολλές φορές τα μέσα των εργαζομένων για να εξασφαλίσουν την θέση τους σε αυτόν μπορεί να μην είναι και τοσο καθαρά. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου επιχειρηματίες ελέγχουν τοσο το παρελθόν των συνεργατών τους όσο και τις ενέργειες τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρχει δολιοφθορά η ζημιογόνες ανεργίες εις βάρος τους.


Ντετέκτιβ για νομικές υποθέσεις


Ένα σημαντικότατο μέρος των υπηρεσιών ενός ντετέκτιβ είναι οι νομικές υποθέσεις. Ο ρόλος των ιδιωτικών ερευνητών σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κρίσιμος μιας και η έρευνα τους είναι εκείνη που φέρνει στο φως όλα εκείνα τα ευρήματα που στοιχειοθετούν τα γεγονότα και αποδεικνύουν την αλήθεια.

Ανεξάρτητα από το είδος της ερευνάς για το οποίο θα τον χρειαστείτε, ένας ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) που κάνει την δουλειά του εχέμυθα και αποτελεσματικά πάντα θα σας είναι χρήσιμος!