θύμα απιστίας

Έχετε ενδείξεις ή ακόμα και υποψίες ότι είστε θύμα μοιχείας ή εξαπάτησης; Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γάμος και γενικότερα η αισθηματική ζωή των ανθρώπων είναι η προδοσία. Οι παράλληλες και οι εξωσυζυγικές σχέσεις δυστυχώς συμβαίνουν αρκετά συχνά και αποτελούν βασική αιτία που οδηγεί στο χωρισμό. Έστω και η παραμικρή υποψία ότι ο σύζυγος ή η σύζυγος μπορεί να σας εξαπατήσει, μπορεί να αποβεί οδυνηρή αλλά και καταστροφική για την αισθηματική σας ζωή.

Αντί να βασανίζεστε από έμμονες ιδέες και να κάνετε διάφορα σενάρια στο μυαλό σας , προτιμήστε να αναθέσετε τη διαλεύκανση της υπόθεσης σας σε ένα έμπειρο ιδιωτικό ερευνητή (ή αλλιώς ντετέκτιβ). Χάρη στην εξειδίκευση και στη μεγάλη εμπειρία, εκείνος είναι σε θέση να διεξάγει οποιαδήποτε έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα και σεβασμό, έως ότου σιγουρευτείτε ότι είστε πραγματικά θύμα προδοσίας ή μέχρι να διαψευστείτε εφόσον είναι αβάσιμες οι υποψίες σας.

Οι ενδείξεις

 

Πάντα υπάρχουν ενδείξεις που μαρτυρούν μια ενδεχόμενη απιστία. Ένα από τα πιο τρανταχτά σημάδια είναι η αλλαγή συμπεριφοράς σχετικά με το κινητό τηλέφωνο. Αν δεν απαντάει μπροστά σας στα τηλεφωνήματα, αν το κλείνει ξαφνικά, αν απομονώνεται για να μιλήσει καθώς και αν ασχολείται διαρκώς με την αποστολή και λήψη μηνυμάτων, τότε πιθανότατα κάτι περίεργο συμβαίνει που πρέπει οπωσδήποτε να σας προβληματίσει. Ένα ακόμη δείγμα εξωσυζυγικής σχέσης είναι τα προβλήματα στη μεταξύ σας επικοινωνία, όπως για παράδειγμα το να μην απαντά στα τηλεφωνήματα ή στα μηνύματα σας για αρκετές ώρες στη διάρκεια της ημέρας. Ύποπτο σημάδι θεωρούνται και οι ξαφνικές αλλαγές στην εργασιακή ρουτίνα. Ίσως να φαίνεται σαν ένα κλισέ, αλλά ένας σύζυγος ή μια σύζυγος που ξαφνικά χρειάζεται να "εργάζεται ως αργά" ή "αν προκύπτουν πολλές συσκέψεις και ταξίδια " τότε πρέπει να αρχίσετε να υποψιάζεστε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο.

Σε κάθε περίπτωση , για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως , αν παρατηρήσετε ότι ο σύντροφος σας έχει υιοθετήσει νέες συμπεριφορές και συνήθειες τις οποίες δεν είχε στο παρελθόν, καλό θα ήταν να σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα. Οι ενδείξεις υπάρχουν. Εσείς απλά πρέπει να είστε παρατηρητικοί ώστε να μπορέσετε να τις διακρίνετε. Όμως προσοχή. Πριν τινάξετε τα πάντα στον αέρα, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας και να χειριστείτε έξυπνα αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση αναθέτοντας σε έμπειρους ερευνητές να συγκεντρώσουν όλες τις αποδείξεις. Ίσως τα σημάδια να είναι τυχαία και να διαψευστείτε.

Γιατί να πάω σε ντετέκτιβ

 

Οι υποθέσεις μοιχείας είναι πολύ διαδεδομένες στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών και αρκετοί αναζητούν βοήθεια μόλις αισθανθούν τη προδοσία. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι είναι διστακτικοί στο να απευθυνθούν στους ειδικούς για τη διαλεύκανση της υπόθεσης τους. Σας επισημαίνουμε ότι είναι πολύ σημαντικό η διεξαγωγή της έρευνας να γίνει από κάποιον έμπειρο ιδιωτικό ερευνητή και όχι από εμάς τους ίδιους, κυρίως γιατί ο ιδιωτικός ερευνητής είναι ενημερωμένος για το οικογενειακό δίκαιο, με αποτέλεσμα τα αποδεικτικά στοιχεία που θα προσκομίσει να μπορούν να σταθούν σε μία ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη. Επίσης, ένας καλά εκπαιδευμένος ιδιωτικός ερευνητής θα βρει περισσότερες πληροφορίες σε λιγότερο χρονικό διάστημα αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα παραμείνει συναισθηματικά αποστασιοποιημένος σε όλη αυτή τη διαδικασία. Κανείς δεν θέλει να πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα απιστίας αλλά δυστυχώς συμβαίνει πάρα πολύ συχνά.

Αν έχετε τη παραμικρή υποψία, πριν έρθετε σε οριστική ρήξη με τον ή την σύντροφο σας αναθέστε την υπόθεση σας σε έναν αξιόπιστο επαγγελματία ιδιωτικό ντετέκτιβ. Είναι ο μόνος που μπορεί να τη χειριστεί με απόλυτη εμπιστευτικότητα, παρέχοντας σας τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την εξέλιξη της έρευνας και δίνοντας σας τη δυνατότητα να αποφασίσετε εσείς τι θα κάνετε με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει.