συχνες υποθέσεις γραφείο ερευνών

Ένα γραφείο ερευνών , κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος , είναι σε θέση να αναλάβει υποθέσεις που αφορούν διάφορες πτυχές της ζωής, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής . Παρ’ όλα αυτά, μέσα από μια εμπειρία πολλών χρόνων είμαστε σε θέση να τις κατηγοριοποιήσουμε και να αναφερθούμε στις κυριότερες από αυτές.

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις


Ένας από τους κυριότερους λόγους που ένας πελάτης απευθύνεται σε εμάς ,είναι οι ενδοοικογενειακές υποθέσεις . Με τον όρο αυτό εννοούμε τόσο τα κληρονομικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν μεταξύ των μελών μιας οικογένειας , αλλά κυρίως τις συζυγικές δυσλειτουργίες. Οι σχέσεις με το πέρασμα του χρόνου γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες , κάτι που ωθεί τον /την σύζυγο να απευθύνεται σε εμάς είτε για να επιβεβαιώσει, ή να διαψεύσει, υποψίες που του έχουν δημιουργηθεί λόγω μιας συγκεκριμένης συμπεριφοράς, είτε για να συλλέξει πληροφορίες γύρω από ένα γεγονός.Βεβαίως οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται πάντοτε από συμβουλές προς τον πελάτη και απόλυτη εχεμύθεια.

Bullying


Τα τελευταία χρόνια , ωστόσο,έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα κι οι περιπτώσεις με γονείς σχετικά με θέματα που αφορούν τα παιδιά τους . Η βία-εκφοβισμός( bullying) ,οι παρέες που αναπτύσσονται μεταξύ των εφήβων κι η πιθανή χρήση ναρκωτικών ουσιών αποτελούν κάποιες από τις βασικότερες αιτίες που ο γονιός έρχεται σε επαφή μαζί μας, προκειμένου να τους παρέχουμε λύσεις και συμβουλές.


Τέλος, οι υποθέσεις με τις οποίες ασχολούμαστε επεκτείνονται και στον επαγγελματικό τομέα. Αναλαμβάνουμε περιπτώσεις που αφορούν τη συλλογή στοιχείων γύρω από εργατικά ατυχήματα, τη πιθανή υποκλοπή στοιχείων από συνεργάτη προς όφελος ανταγωνιστή ή τηλεφωνική προστασία, καθώς και την παράβαση ή μη τήρηση επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι υποθέσεις που αναλαμβάνει ένα γραφείο ερευνών είναι πολλές και σχεδόν ποτέ δεν συναντάμε πανομοιότυπες περιπτώσεις. Εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε κάθε υπόθεση με σιγουριά για το αποτέλεσμα.