σημαδιά της ανδρική απιστίας

Τα σημάδια υπάρχουν. Μάθετε να τα αναγνωρίσετε μια ώρα αρχύτερα. Μην περιμένετε τον άπιστο σύζυγο να δηλώσει ότι σας απάτησε ή μην ελπίζετε τα σημάδια θα είναι τόσο ξεκάθαρα, όπως για παράδειγμα ίχνη κραγιόν στο πουκάμισο του. Πρέπει να είστε παρατηρητικές για να τα δείτε, και ψύχραιμες για να τα ερμηνεύσετε.

Ασχολείται με την εμφάνισή του

Αν ο σύζυγός σας ξαφνικά αρχίζει να αλλάζει την εμφάνισή του, να φοράει πιο μοντέρνα ρούχα να φοράει κολόνια, να αφήνει μούσια, να κάνει ένα τατουάζ, να πηγαίνει γυμναστήριο, μπορεί να είναι και κάτι σοβαρό.

Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντί σας

Εάν ο σύζυγός σας έχει γίνει επικριτικός και σας κατηγορεί για τα πάντα, εάν εκνευρίζεται με πράγματα που παλιά δεν τον απασχολούσαν καν ή βρίσκει πάντα αφορμές για καυγάδες, αν σας κριτικάρει και σχολιάζει αρνητικά την εμφάνισή σας.

Μυστικοπαθής

Αν κλείνει γρήγορα το Facebook όταν καταλαβαίνει ότι τον κοιτάζετε, αν κάνει νευρικές κινήσεις όταν μπαίνετε στο δωμάτιο απότομα, αν παίρνει το κινητό του ακόμα και στην τουαλέτα, αν κλείνει βιαστικά το τηλεφώνο του, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Είναι απόμακρος

Η συναισθηματική απόσταση που παίρνει ο σύζυγός σας από εσάς, είναι μια σαφής ένδειξη ότι έχει βρει αλλού ερωτικό ενδιαφέρον.

Ένοχη συμπεριφορά

Από την άλλη πλευρά αν είναι ιδιαιτέρως γλυκός, υπερβολικά βοηθητικός στο σπίτι κάτι που ποτέ δεν το συνήθιζε, Με αυτή την συμπεριφορά προσπαθεί να γίνει ο ιδανικό σύζυγος για να καμουφλα΄ρει την απιστία του.

Δεν τον βρίσκετε εύκολα

Αν λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, αν δυσκολεύεστε να τον βρείτε στο τηλέφωνο ή έχει συχνά κλειστό το κινητό του είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται με μια άλλη.

Αλλάζει η ερωτική σας ζωή

Η απιστία μεταφράζεται άλλες φορές σε περισσότερη διάθεση για σεξ, αλλά και σε μειωμένη όρεξη. Οι αντιδράσεις αλλάζουν από άτομο σε άτομο. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να ζητήσει από εσάς πράγματα που πριν ούτε να ακούσει δεν ήθελε.

Έχει συνεχώς αμυντική στάση

Αν με το παραμικρό παίρνει αμυντική στάση θέση μάλλον έχει κάτι να κρύψει. Αν μάλιστα περνάει στην αντεπίθεση, κατηγορώντας εσάς από το πουθενά για απιστία, τότε έχει μάλλον σας έχει απατήσει.

Αν λοιπόν παρατηρήσετε κάποια απο τα παραπάνω σημάδια, για να σιγουρευτείτε η καλύτερη λύση είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία ντετέκτιβ ώστε να γίνει μια επαγγελματική παρακολούθηση και συλλογή αποδεικτικών στοιχείων.