παρακολουθήσεις

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ζούμε σε μία εποχή με ραγδαία αύξηση και με νέες μορφές εγκληματικότητας, η προστασία της ζωής μας αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων, καθώς και η προστασία της περιουσίας μας είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας και προτεραιότητας για όλους. Σε καθημερινή βάση ακούμε για καταγγελίες διαφόρων μορφών εξαπάτησης και εγκλημάτων, ενώ στη πλειοψηφία των περιπτώσεων , τα θύματα δεν ήταν καν προετοιμασμένα για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων απειλών.


Οι ιδιωτικοί ερευνητές βρίσκουν και αναλύουν πληροφορίες για προσωπικά , επαγγελματικά και νομικά θέματα προστατεύοντας μας από διάφορους κινδύνους καθώς είναι σε θέση ακόμα και να σώσουν την ίδια μας τη ζωή. Η παρακολούθηση συγκαταλέγεται στους βασικούς τομείς δραστηριότητας ενός ιδιωτικού ερευνητή καλύπτοντας ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών. Ωστόσο, παρακάτω αναφέρονται συνοπτικά οι σημαντικότερες υπηρεσίες παρακολούθησης που θεωρούμε ότι είναι άμεσου ενδιαφέροντος και απαιτούνται για τη πρόληψη και αντιμετώπιση τυχόν προσωπικών αλλά και επαγγελματικών κινδύνων .

Παρακολούθηση ανηλίκων

η προστασία ανηλίκων αποτελεί προληπτικό και προστατευτικό μέτρο για τη ζωή του ανηλίκου. Βασικός στόχος των ερευνητών είναι να συλλέξουν στοιχεία για το περιβάλλον και τις παρέες με τις οποίες συναναστρέφεται το παιδί καθώς και αν διατρέχει τον οποιοδήποτε κίνδυνο. Οι γονείς θα είναι σε θέση να γνωρίζουν αν το παιδί τους αντιμετωπίζει περιστατικά ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού ενώ συγχρόνως θα είναι ενήμεροι για το αν κάνει χρήση ναρκωτικών ή ακόμα και αν καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Επιπλέον, θα έχουν αποδείξεις για τυχόν εμπλοκή του σε εγκληματικές δραστηριότητες καθώς και αν έχει προβληματική συμπεριφορά όπως για παράδειγμα επικίνδυνη οδήγηση η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία για τη ζωή του.

Παρακολούθηση συζύγου για εξακρίβωση απιστίας

η υποψία ότι μπορεί να είμαστε τα θύματα εξαπάτησης είναι ένα από τα χειρότερα συναισθήματα που μπορεί να νιώσουμε σε μία σχέση. Το άτομο διακατέχεται από μεγάλα ποσοστά άγχους και ζει μόνιμα με συναισθήματα ανασφάλειας. Αναθέτοντας την υπόθεση σας σε ένα ιδιωτικό ερευνητή θα ξέρετε με βεβαιότητα ποιον άνθρωπο έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας.

Παρακολούθηση συντρόφου

Πριν μπείτε στη διαδικασία του γάμου, ελέγξτε τον άνθρωπο με τον οποίο πρόκειται να κάνετε οικογένεια μέσω μιας εμπεριστατωμένης και ολοκληρωμένης έρευνας. Αρκετά συχνά, κάτι που φαίνεται λαμπερό και με πολλές υποσχέσεις μπορεί να κρύβει ένα ευρύτερο δίκτυο εξαπάτησης. Με τη παρακολούθηση συντρόφου θα είστε σίγουρος για το ποιον επιλέγετε να γίνει οικογένεια σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.


Εμποροβιομηχανικές έρευνες

Ίσως νιώθετε ότι μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας τις καταστάσεις αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που τα σημάδια της εξαπάτησης ποικίλλουν, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αποκάλυψη. Πόσες φορές έχουμε ακούσει για δήθεν έμπιστους συνεργάτες οι οποίοι στο τέλος αποδείχθηκε ότι υπονόμευαν τα συμφέροντα των εταιρειών για τις οποίες εργάζονταν; Σε τέτοιες περιπτώσεις, πραγματικά μπορείτε να ωφεληθείτε από την ανάθεση της υπόθεσης σε ένα ιδιωτικό ερευνητή. Αν θέλετε πληροφορίες σχετικά με τη ταυτότητα, με το κοινωνικό υπόβαθρο καθώς και για την αξιοπιστία ενός συνεργάτη, πελάτη ή προμηθευτή, ο ιδιωτικός ερευνητής είναι σε θέση να σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες μετά τη διεξαγωγή μιας ενδελεχούς έρευνας.


Τα ανωτέρω παραδείγματα αποτελούν ορισμένες από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες παρακολούθησης. Απευθυνόμενοι σε ένα επαγγελματία ερευνητή θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα της καθημερινότητας προλαμβάνοντας ενδεχόμενους κινδύνους και απειλές για τη προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.