ντετεκτιβ

Σε πολλούς απο εμάς έχει έρθει στιγμή που έχουμε κάποιες υποψίες για τον/την σύντροφο μας ή κάποιο άλλο συγκενικό μας πρόσωπο και θέλουμε να μάθουμε κάποια πράγματα μόνοι μας. Πολλές λοιπόν είναι οι φορές που αποφασίζουμε μόνοι μας να κάνουμε την δουλειά ενός επαγγελματία vτετέκτιβ, αλλά πόσο σωστό είναι αυτό; Η απάντηση είναι μία: καθόλου!

Σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγούν δύο λόγοι, πρώτον γιατί το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι το ίδιο μιας και οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ δουλεύουν πάντα ομαδικά και δεύτερον γιατί σε κάτι τέτοιο κρύβονται κάποιοι κίνδυνοι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να γίνουμε "ρεζίλι".

Οι κίνδυνοι

Οι κίνδυνοι με ένα τέτοιο εγχείρημα είναι αρκετοί.Υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να παρανομήσει στην προσπάθεια του να συλλέξει πληροφορίες καθώς ένα επαγγελματίας ιδωτικός ερευνητής πρέπει πάντα να είναι νόμιμος (αλλιώς μπορεί να χάσει την άδεια του). Μπορεί ακόμη να αποκαλυφθούμε ενώ οι υποψίες μας είναι λάθος και να διαταράξουμε χωρίς λόγο τις οικογενειακές ή συζυγικές μας σχέσεις ακόμη και να γίνουμε "ρεζίλι", για να το πούμε λαϊκά. Τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε είναι πολύ πιθανό να μην είναι κατάλληλα ή ακόμη και ακατάλληλα για τον σκοπό μας.

Οι απαιτήσεις

Η δουλειά του ιδιωτικού ερευνητή δεν είναι εύκολη για ένα και μόνο άτομο και σε κάθε περίπτωση απαιτεί σχεδιασμό αλλά και εμπειρία. Κάθε επαγγελματίας ερευνητής έχει τα κατάλληλα τεχνικά και τεχνολογικά μέσα, την κατάλληλη ομάδα αλλά και την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε να τα χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο. Όλα τα παραπάνω λοιπόν μας οδηγούν στο να μην προσπαθήσουμε να κάνουμε μόνοι μας τον ντετέκτιβ αλλά να επικεντρωθούμε στο να επιλέξουμε τον σωστό επαγγελματία για την υπόθεση μας.

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ; - CLICK ΕΔΩ