Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Σημάδια της ανδρικής απιστίας

σημαδιά της ανδρική απιστίας

Τα σημάδια υπάρχουν. Μάθετε να τα αναγνωρίσετε μια ώρα αρχύτερα. Μην περιμένετε τον άπιστο σύζυγο να δηλώσει ότι σας απάτησε ή μην ελπίζετε τα σημάδια θα είναι τόσο ξεκάθαρα, όπως για παράδειγμα ίχνη κραγιόν στο πουκάμισο του.

Κλουζ - Ο Ντετέκτιβ των μικρών μας φίλων που κάνει θραύση

undefined

Μακρυά από τα προβλήματα των ενηλίκων ο συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους έχει δημιουργήσει μια σειρά βιβλίων με τίτλο ” Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ” και πρωταγωνιστή τον μικρό ντετέκτιβ Κλούζ. Ο μικρός ήρωας σημειώνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα με τα βιβλία να έχουν μεταφραστεί σε πάνω απο 30 γλώσσες.

Γιατί να μην κάνω μόνος μου τον Ντετέκτιβ!

ντετεκτιβ

Σε πολλούς απο εμάς έχει έρθει στιγμή που έχουμε κάποιες υποψίες για τον/την σύντροφο μας ή κάποιο άλλο συγκενικό μας πρόσωπο και θέλουμε να μάθουμε κάποια πράγματα μόνοι μας. Πολλές λοιπόν είναι οι φορές που αποφασίζουμε μόνοι μας να κάνουμε την δουλειά ενός επαγγελματία vτετέκτιβ, αλλά πόσο σωστό είναι αυτό; Η απάντηση είναι μία: καθόλου!

Σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγούν δύο λόγοι, πρώτον γιατί το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι το ίδιο μιας και οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ δουλεύουν πάντα ομαδικά και δεύτερον γιατί σε κάτι τέτοιο κρύβονται κάποιοι κίνδυνοι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να γίνουμε "ρεζίλι".

Πως δουλεύει ένας ντετέκτιβ

undefined

Σε κάθε περίπτωση ένας ιδιωτικός ερευνητής ή αλλιώς όπως είναι πιο γνωστό ντετέκτιβ πρέπει να έχει τον νόμο με το μέρος του. Θα πρέπει δηλαδή να μην συλλέγει τα στοιχεία και τις αποδείξεις παράνομα ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο ή ακόμα και στον πελάτη του.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές πάντα ξεκινούν συμβουλεύοντας και έπειτα αναλαμβάνουν δράση αφού κάποιες φορές το πρόβλημα μπορεί να λυθεί χωρίς την μεσολάβηση του. Αρκετές φορές ο πελάτης θέλει να δει ο ίδιος ή η ίδια το αποτέλεσμα των ερευνών για να πειστεί. Τότε εάν αυτό είναι εφικτό και κρίνεται σωστό ο ντετέκτιβ αναλαμβάνει να ολοκλήρωσει την διαδικασία