Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Παρακολούθηση Κινητού

undefined

Το κινητό τηλέφωνο αποτελεί το βασικό μέσο επικοινωνίας μας με το οικογενειακό, προσφιλές και επαγγελματικό περιβάλλον (τηλεφωνία – μηνύματα, εφαρμογές), αλλά είναι και ένα από τα κύρια μέσα αποθήκευσης προσωπικών πληροφοριών (επαφές, βίντεο, φωτογραφίες, email).

Γιατί πρέπει να απευθυνόμαστε σε ιδιωτικούς Ντετέκτιβ

επαγγελματίας ιδιωτικός ερευνητης

Το επάγγελμα του ιδιωτικού ερευνητή μπορεί να ακούγεται ότι είναι μία εύκολη ενασχόληση γεμάτη μυστήριο και περιπέτεια πολλές φορές όμως μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα επικίνδυνη. Σίγουρα δεν μπορούμε όλοι να φέρουμε εις πέρας ερευνητικές υποθέσεις όσο εύκολες και αν ακούγονται.

Διαλεύκανση ενδοοικογενειακών υποθέσεων

οικογενειακές υποθέσεις

Ο καθένας από εμάς έχει ζητήματα που τον απασχολούν και αναζητά τρόπους για την επίλυση των προβλημάτων του. Ανεξάρτητα από το αν αφορά ένα μεγάλο ή μικρό πρόβλημα, οι ιδιωτικοί ερευνητές μπορούν να αποδειχτούν ιδιαίτερα σημαντικοί σύμμαχοι αφού μπορούν να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε υπόθεση και αν τους αναθέσετε, από την διαλεύκανση μιας υπόθεσης απιστίας, από την έρευνα για κληρονομικά ζητήματα έως και υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Τι υπηρεσίες παρέχει ένας ντετέκτιβ?

υπηρεσίες ντετέκτιβ

Το επάγγελμα του ιδιωτικού ερευνητή πάντα εξάπτει τη φαντασία μας ως μία ενασχόληση γεμάτη μυστήριο, περιπέτεια αλλά και κίνδυνο. Κατά καιρούς όλοι σίγουρα έχουμε παρακολουθήσει κάποια μυστηριώδη ταινία η οποία θα αντικατοπτρίζει εν μέρει τη πραγματική ζωή ενός ντετέκτιβ. Η πραγματικότητα όμως απέχει πολύ από τα σενάρια που έχουν γραφτεί.

Προβλήματα στην αισθηματική ζωή; Απευθυνθείτε σε ένα Ντετέκτιβ

ντετέκτιβ για την αισθηματική ζωή

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σας? Ο Ντετέκτιβ θα σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε


Ο τομέας των ανθρώπινων σχέσεων και η αισθηματική μας ζωή αποτελούν ένα από τα βασικότερα και συγχρόνως ένα από τα πιο ευαίσθητα κομμάτια της ζωής μας. Η ερωτική απογοήτευση από τη προδοσία ενός ανθρώπου μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία μας αλλά να επηρεάσει και σε πολύ σημαντικό βαθμό τη προσωπική καθώς επίσης και την επαγγελματική μας ζωή. Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ποιον άνθρωπο έχουμε επιλέξει να έχουμε στο πλευρό μας και αν τα αισθήματα του είναι αληθινά.

Πως ένας Ντετέκτιβ μπορεί να σώσει τη ζωή των παιδιών μας

ντετέκτιβ για την προστασία των παιδιών

Η εποχή που διανύουμε χαρακτηρίζεται ως η εποχή των αντιθέσεων. Από τη μία πλευρά βιώνουμε ραγδαία εξέλιξη σε κάθε τομέα της ζωής μας ενώ συγχρόνως κατακλυζόμαστε από συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας εξαιτίας των δύσκολων και σκληρών καταστάσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε . Ανά πάσα στιγμή καραδοκούν πολλοί κίνδυνοι οι οποίοι χωρίς να το αντιληφθούμε μπορούν να απειλήσουν τη καθημερινότητα αλλά προπάντων τη ζωή τη δική μας καθώς και των αγαπημένων μας προσώπων. Προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις και να αντιμετωπίσουμε κάθε ενδεχόμενη απειλή, είναι φρόνιμο να λάβουμε προληπτικά μέτρα και να ενημερωνόμαστε για καθετί που συμβαίνει γύρω μας.

Προστατέψτε την επιχείρηση σας με τη βοήθεια ενός Ντετέκτιβ

ντετέκτιβ για την επιχειρήση

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η ανάπτυξη αυξάνει τον ανταγωνισμό και η προστασία των επαγγελματικών μας είναι θέμα ζωτικής σημασίας, αφού από αυτό το τομέα εξαρτάται η επιβίωση και η οικονομική μας ευημερία. Καθώς λοιπόν παρουσιάζεται ραγδαία αύξηση του ανταγωνισμού , υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για τη προστασία των συμφερόντων μας. Για αυτό το λόγο, τα τελευταία έτη, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, άρχισαν να προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ντεντέκτιβ.

Γιατί κάποιες φoρές είναι απαραίτητος ένας Ντετέκτιβ;

ντετέκτιβ

Όλοι θα θέλαμε να ζούμε σε ένα κόσμο ιδανικά πλασμένο όπου θα επικρατεί μόνο το καλό. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όλοι είμαστε εν δυνάμει θύτες αλλά και θύματα. Στη καθημερινότητα μας ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την οικογενειακή μας γαλήνη, την επαγγελματική μας ευημερία αλλά το βασικότερο όλων είναι η πιθανότητα να απειληθεί η ζωή η δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων. 

Παρακολουθήσεις: Πως μπορούν να μας βοηθήσουν;

παρακολουθήσεις

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ζούμε σε μία εποχή με ραγδαία αύξηση και με νέες μορφές εγκληματικότητας, η προστασία της ζωής μας αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων, καθώς και η προστασία της περιουσίας μας είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας και προτεραιότητας για όλους. Σε καθημερινή βάση ακούμε για καταγγελίες διαφόρων μορφών εξαπάτησης και εγκλημάτων, ενώ στη πλειοψηφία των περιπτώσεων , τα θύματα δεν ήταν καν προετοιμασμένα για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων απειλών.

Εντοπισμός κινητού τηλεφώνου: Πως μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτή την υπηρεσία

εντοπισμός κινητού

Με τη πάροδο των ετών ,η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας έχει θεαματικά αποτελέσματα αλλάζοντας ολοκληρωτικά τη χρήση των κινητών τηλεφώνων. Κάποτε χρησιμοποιούσαμε το κινητό απλά για να κάνουμε κλήσεις ή να στείλουμε μηνύματα, ενώ σήμερα αποτελεί μία έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε πολλές εργασίες καθώς και να αντλήσουμε πολύτιμες πληροφορίες.

Θύμα απιστίας; Ο ιδιωτικός ερευνητής μπορεί να σας το αποκαλύψει

θύμα απιστίας

Έχετε ενδείξεις ή ακόμα και υποψίες ότι είστε θύμα μοιχείας ή εξαπάτησης; Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γάμος και γενικότερα η αισθηματική ζωή των ανθρώπων είναι η προδοσία. Οι παράλληλες και οι εξωσυζυγικές σχέσεις δυστυχώς συμβαίνουν αρκετά συχνά και αποτελούν βασική αιτία που οδηγεί στο χωρισμό. Έστω και η παραμικρή υποψία ότι ο σύζυγος ή η σύζυγος μπορεί να σας εξαπατήσει, μπορεί να αποβεί οδυνηρή αλλά και καταστροφική για την αισθηματική σας ζωή.

Ντετέκτιβ: Μπορεί να χρειάζεστε έναν και να μην το ξέρετε!

απιστία


Ντετέκτιβ… Ένα επάγγελμα ένας μύθος και πολλή παραφιλολογία γύρω από αυτό. Οι περισσότεροι από μας το έχουν συνδέσει με αστυνομικές περιπέτειες και ταινίες δράσης και αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι πρόκειται για ένα επάγγελμα που υπάρχει στην σημερινή κοινωνία με σάρκα και οστά, ίσως μάλιστα μπορεί να μας φανεί από χρήσιμο ως και απαραίτητο.

Απιστία: Να, σε τι μπορεί να σας βοηθήσει ένας ντετέκτιβ

απιστία

Σήμερα οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν αλλάξει… Γεγονός είναι ότι η απιστία είναι όλο και πιο συχνό φαινόμενο τοσο που πλέον το θεωρούμε κοινότυπο και δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Άμεση συνέπεια των χαλαρών ερωτικών και συντροφικών σχέσεων που δημιουργούνται και γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης και η συνεχής ανασφάλεια

Συχνές υποθέσεις για ένα γραφείο ερευνών

συχνες υποθέσεις γραφείο ερευνών

Ένα γραφείο ερευνών , κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος , είναι σε θέση να αναλάβει υποθέσεις που αφορούν διάφορες πτυχές της ζωής, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής . Παρ’ όλα αυτά, μέσα από μια εμπειρία πολλών χρόνων είμαστε σε θέση να τις κατηγοριοποιήσουμε και να αναφερθούμε στις κυριότερες από αυτές.

Έφηβοι και ο κίνδυνος των ναρκωτικών

έφηβοι και ναρκωτικά


Ο κίνδυνος των ναρκωτικών είναι μια από τις πιο μεγάλες ανησυχίες που έχουν οι γονείς για τα παιδιά τους κατά την περίοδο της εφηβείας. Εδώ καλό είναι να κάνουμε ένα διαχωρισμό μεταξύ του εθισμού και της χρήσης/κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών.

Σχεδόν οι μισοί χρήστες ναρκωτικών είναι παιδιά/έφηβοι κάτω των 18 ετών. Έρευνες καταδεικνύουν πως η πρώτη μύηση λαμβάνει χώρα γύρω στα 12 έτη. Δηλαδή το παιδί από την ηλικία που πάει στο γυμνάσιο υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει σε επαφή με τα ναρκωτικά. Ο πειραματισμός παίζει μεγάλο ρόλο στην χρήση ναρκωτικών από τους εφήβους.