Βενιζέλου 44, Θεσσαλονίκη - Σύνταγμα / Ομόνοια, Αθήνα info@ouzounisdetectives.com Θεσ/νίκη: 2310228791 Αθήνα: 2130430835

Παρακολουθήσεις: Πως μπορούν να μας βοηθήσουν;

παρακολουθήσεις

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ζούμε σε μία εποχή με ραγδαία αύξηση και με νέες μορφές εγκληματικότητας, η προστασία της ζωής μας αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων, καθώς και η προστασία της περιουσίας μας είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας και προτεραιότητας για όλους. Σε καθημερινή βάση ακούμε για καταγγελίες διαφόρων μορφών εξαπάτησης και εγκλημάτων, ενώ στη πλειοψηφία των περιπτώσεων , τα θύματα δεν ήταν καν προετοιμασμένα για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων απειλών.

Εντοπισμός κινητού τηλεφώνου: Πως μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτή την υπηρεσία

εντοπισμός κινητού

Με τη πάροδο των ετών ,η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας έχει θεαματικά αποτελέσματα αλλάζοντας ολοκληρωτικά τη χρήση των κινητών τηλεφώνων. Κάποτε χρησιμοποιούσαμε το κινητό απλά για να κάνουμε κλήσεις ή να στείλουμε μηνύματα, ενώ σήμερα αποτελεί μία έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε πολλές εργασίες καθώς και να αντλήσουμε πολύτιμες πληροφορίες.

Θύμα απιστίας; Ο ιδιωτικός ερευνητής μπορεί να σας το αποκαλύψει

θύμα απιστίας

Έχετε ενδείξεις ή ακόμα και υποψίες ότι είστε θύμα μοιχείας ή εξαπάτησης; Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γάμος και γενικότερα η αισθηματική ζωή των ανθρώπων είναι η προδοσία. Οι παράλληλες και οι εξωσυζυγικές σχέσεις δυστυχώς συμβαίνουν αρκετά συχνά και αποτελούν βασική αιτία που οδηγεί στο χωρισμό. Έστω και η παραμικρή υποψία ότι ο σύζυγος ή η σύζυγος μπορεί να σας εξαπατήσει, μπορεί να αποβεί οδυνηρή αλλά και καταστροφική για την αισθηματική σας ζωή.

Ντετέκτιβ: Μπορεί να χρειάζεστε έναν και να μην το ξέρετε!

απιστία


Ντετέκτιβ… Ένα επάγγελμα ένας μύθος και πολλή παραφιλολογία γύρω από αυτό. Οι περισσότεροι από μας το έχουν συνδέσει με αστυνομικές περιπέτειες και ταινίες δράσης και αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι πρόκειται για ένα επάγγελμα που υπάρχει στην σημερινή κοινωνία με σάρκα και οστά, ίσως μάλιστα μπορεί να μας φανεί από χρήσιμο ως και απαραίτητο.

Απιστία: Να, σε τι μπορεί να σας βοηθήσει ένας ντετέκτιβ

απιστία

Σήμερα οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν αλλάξει… Γεγονός είναι ότι η απιστία είναι όλο και πιο συχνό φαινόμενο τοσο που πλέον το θεωρούμε κοινότυπο και δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Άμεση συνέπεια των χαλαρών ερωτικών και συντροφικών σχέσεων που δημιουργούνται και γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης και η συνεχής ανασφάλεια

Συχνές υποθέσεις για ένα γραφείο ερευνών

συχνες υποθέσεις γραφείο ερευνών

Ένα γραφείο ερευνών , κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος , είναι σε θέση να αναλάβει υποθέσεις που αφορούν διάφορες πτυχές της ζωής, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής . Παρ’ όλα αυτά, μέσα από μια εμπειρία πολλών χρόνων είμαστε σε θέση να τις κατηγοριοποιήσουμε και να αναφερθούμε στις κυριότερες από αυτές.

Έφηβοι και ο κίνδυνος των ναρκωτικών

έφηβοι και ναρκωτικά


Ο κίνδυνος των ναρκωτικών είναι μια από τις πιο μεγάλες ανησυχίες που έχουν οι γονείς για τα παιδιά τους κατά την περίοδο της εφηβείας. Εδώ καλό είναι να κάνουμε ένα διαχωρισμό μεταξύ του εθισμού και της χρήσης/κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών.

Σχεδόν οι μισοί χρήστες ναρκωτικών είναι παιδιά/έφηβοι κάτω των 18 ετών. Έρευνες καταδεικνύουν πως η πρώτη μύηση λαμβάνει χώρα γύρω στα 12 έτη. Δηλαδή το παιδί από την ηλικία που πάει στο γυμνάσιο υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει σε επαφή με τα ναρκωτικά. Ο πειραματισμός παίζει μεγάλο ρόλο στην χρήση ναρκωτικών από τους εφήβους.

Σημάδια της ανδρικής απιστίας

σημαδιά της ανδρική απιστίας

Τα σημάδια υπάρχουν. Μάθετε να τα αναγνωρίσετε μια ώρα αρχύτερα. Μην περιμένετε τον άπιστο σύζυγο να δηλώσει ότι σας απάτησε ή μην ελπίζετε τα σημάδια θα είναι τόσο ξεκάθαρα, όπως για παράδειγμα ίχνη κραγιόν στο πουκάμισο του.

Κλουζ - Ο Ντετέκτιβ των μικρών μας φίλων που κάνει θραύση

undefined

Μακρυά από τα προβλήματα των ενηλίκων ο συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους έχει δημιουργήσει μια σειρά βιβλίων με τίτλο ” Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ” και πρωταγωνιστή τον μικρό ντετέκτιβ Κλούζ. Ο μικρός ήρωας σημειώνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα με τα βιβλία να έχουν μεταφραστεί σε πάνω απο 30 γλώσσες.

Γιατί να μην κάνω μόνος μου τον Ντετέκτιβ!

ντετεκτιβ

Σε πολλούς απο εμάς έχει έρθει στιγμή που έχουμε κάποιες υποψίες για τον/την σύντροφο μας ή κάποιο άλλο συγκενικό μας πρόσωπο και θέλουμε να μάθουμε κάποια πράγματα μόνοι μας. Πολλές λοιπόν είναι οι φορές που αποφασίζουμε μόνοι μας να κάνουμε την δουλειά ενός επαγγελματία vτετέκτιβ, αλλά πόσο σωστό είναι αυτό; Η απάντηση είναι μία: καθόλου!

Σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγούν δύο λόγοι, πρώτον γιατί το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι το ίδιο μιας και οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ δουλεύουν πάντα ομαδικά και δεύτερον γιατί σε κάτι τέτοιο κρύβονται κάποιοι κίνδυνοι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να γίνουμε "ρεζίλι".

Πως δουλεύει ένας ντετέκτιβ

undefined

Σε κάθε περίπτωση ένας ιδιωτικός ερευνητής ή αλλιώς όπως είναι πιο γνωστό ντετέκτιβ πρέπει να έχει τον νόμο με το μέρος του. Θα πρέπει δηλαδή να μην συλλέγει τα στοιχεία και τις αποδείξεις παράνομα ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο ή ακόμα και στον πελάτη του.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές πάντα ξεκινούν συμβουλεύοντας και έπειτα αναλαμβάνουν δράση αφού κάποιες φορές το πρόβλημα μπορεί να λυθεί χωρίς την μεσολάβηση του. Αρκετές φορές ο πελάτης θέλει να δει ο ίδιος ή η ίδια το αποτέλεσμα των ερευνών για να πειστεί. Τότε εάν αυτό είναι εφικτό και κρίνεται σωστό ο ντετέκτιβ αναλαμβάνει να ολοκλήρωσει την διαδικασία

Πότε χρειάζομαι Ντετέκτιβ;

χρειάζομαι ντετέκτιβ

Ποια είναι τα σημάδια και σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να αναθέσουμε σε έναν επαγγελματία ντετέκτιβ μια υπόθεση ή ένα πρόβλημά μας; Ποια βήματα πρέπει να κάνω ώστε να μην δημιουργήσω προβλήματα στις σχέσεις μου και στο περιβάλλον μου; Η απάντηση δεν είναι εύκολη και δεν είναι πάντα ή ίδια.